SGL Bureau Ondersteuning

Zorgbemiddeling Noord- Midden Limburg

“Ieder mens heeft het recht om zijn leven te leiden op zijn eigen manier”

SGL geeft specialistische zorg aan mensen met hersenletsel. Met onze medewerkers en talloze vrijwilligers streven wij ernaar dat onze cliënten het maximale uit hun leven kunnen halen en kunnen participeren in hun gezin en de maatschappij. Wij vieren de persoonlijke successen van onze cliënten, hoe klein ze voor een ander ook mogen lijken. Wij genieten van het groeiende zelfvertrouwen en de ontwikkeling die onze cliënten, voor zover mogelijk, doormaken.

Cliënten kunnen voor het bereiken van hun doelen gebruik maken van een totaalpakket aan diensten. Zo bieden we behandeling (onder andere Hersenz), trainingen, individuele en groepsbegeleiding, wonen met begeleiding en logeren. SGL heeft ongeveer 650 medewerkers in dienst en ondersteunt ongeveer 1.600 cliënten. Daarnaast werken wij met 400 enthousiaste vrijwilligers. Voor meer info zie: www.sgl-zorg.nl.

Jouw functie
Raak jij enthousiast bij het idee te onderzoeken of wij de zorg kunnen bieden die de client nodig heeft? En doe jij dat graag in contact met verwijzers, samenwerkingspartners alsook daadwerkelijk met potentiële cliënten en verwanten? Als zorgbemiddelaar ben je nieuwsgierig naar wat er wel mogelijk is. Vragen over indicaties, regelgeving, uitbreiding van zorg en eigen bijdrage weet jij te beantwoorden. Je bent de verbinder, zowel binnen als buiten SGL. Je denkt met collega’s mee over verbeteringen, nieuwe kansen en mogelijkheden in onze dienstverlening waar (potentiële) cliënten blij van worden. Hierbij maak je gebruik van de informatie die je hoort via jouw netwerk. Samen met collega’s zorg je ervoor dat we doen wat we beloven.

Jouw dag
Geen dag is hetzelfde als je zorgbemiddelaar bent. Een voorbeeld. Je start je dag met een werkoverleg met je collega’s, waarin cliëntcasussen besproken worden. Daarna geef je een presentatie aan WMO-consulenten om SGL op te kaart te zetten. Vervolgens ga je op huisbezoek om te kijken of SGL een passend aanbod heeft voor deze potentiële cliënt. Of je geeft een rondleiding op één van onze locaties, geeft (telefonisch) uitleg aan een verwijzer of zit bij een gemeente aan tafel om te praten over indicaties. De ene keer leef je je in de gevoelens van een potentiële client of mantelzorger in, een andere keer praat je in vaktermen met een verwijzer of houd je je bezig met cijfers. Met collega’s in de regio heb je overleg over de ontwikkelingen in de zorg en het gewenste zorgaanbod. Je bent een netwerker in hart en nieren, jij bent ons visitekaartje.

Jouw kwaliteiten

  • Jij bent in het bezit van een HBO-diploma MWD en/of SPH of anderzijds heb je aantoonbare ervaring in het vak
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring als zorgbemiddelaar of soortgelijk.
  • Je hebt kennis van indicatiestelling en financiering van de zorgverlening
  • Je bent aantoonbaar proactief en ondernemend
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden
  • Goede communicatie en sociale vaardigheden zijn uiteraard een must
  • Je bent flexibel in werktijden
  • Bij voorkeur heb je een netwerk in het zorglandschap in de regio Noord-Midden Limburg

Jouw team
Je komt te werken in een ervaren team. Enthousiast, gedreven, nieuwsgierig, kundig en vooral hele leuke collega’s.

Wij bieden
Bij SGL krijg je meer dan alleen een mooie baan en een goed salaris (FWG 50 max.  €4.349,-bruto per maand fulltime, CAO Gehandicaptenzorg per 1-6-2024). Wij vinden namelijk een goede sfeer, leuke collega's, de juiste werkplek, ontwikkelingsmogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk. Het betreft een dienstverband 20-28 uur per week.

Ja, ik wil deze baan!
Wil je solliciteren? Graag! Dat kan via de knop solliciteren van ons recruitment systeem. Voor vragen kun je contact opnemen met Cristel Collard, Manager cliëntenzorg extern, tel.: 06 41681771, email: ccollard@sgl-zorg.nl

Een ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 3 juni of woensdag 5 juni.

Vacature delen via:

Sluitingsdatum:

23-05-2024

Startdatum:

02-05-2024

Locatie:

Noord- midden Limburg

Contactpersonen:

Cristel Collard

Bedrijfspagina:

http://www.sgl-zorg.nl

Kantooradres:

Havikstraat 18 6135 ED Sittard